Zeilkamp Valk voor jongeren van 12 t/m 16 jaar

425.00

1 op voorraad

Ben je gek op water en wil je niet alleen leren zeilen, maar ook een avontuurlijke vakantie beleven? Vergeet de Friese meren, de Griekse kust en de Stille Oceaan en boek een zeilkamp bij Zeilschool Haddock in Almere deze zomer!

Voor jongeren van 12 t/m 16 jaar organiseren we zeilkampen waarbij we met Valken over de Randmeren trekken. Natuurlijk brengen we de cursisten onderweg  alle inns en outs van het zeilen bij. Het zeilkamp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers, zeilervaring is geen vereiste om aan dit kamp deel te nemen.

 

CODE: ZK-1 Categorie:

Beschrijving

Ben je gek op water en wil je niet alleen leren zeilen, maar ook een avontuurlijke vakantie beleven? Vergeet de Friese meren, de Griekse kust en de Stille Oceaan en boek een zeilkamp bij Zeilschool Haddock in Almere deze zomer!

Voor jongeren van 12 t/m 16 jaar organiseren we zeilkampen waarbij we met Valken over de Randmeren trekken. Natuurlijk brengen we de cursisten onderweg alle inns en outs van het zeilen bij. Het zeilkamp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers, zeilervaring is geen vereiste om aan dit kamp deel te nemen.

We varen tijdens het zeilkamp in Valken. Een Valk is een 5-persoons zeilboot die door zijn fijne zeileigenschappen favoriet is bij veel zeilscholen, verhuurbedrijven en watersporters. Zowel de beginnende als de gevorderde zeiler kan er goed mee overweg. Op elke boot is plaats voor maximaal 4 cursisten en een instructeur.

We vertrekken op maandagochtend vanaf de havenkom in het centrum van Almere Haven. De instructeurs betrekken de cursisten bij het plannen van de route en het opbouwen van het kamp. Ook boodschappen, eten koken en corvee doen de cursisten en instructeurs samen.
’s Nachts slapen de cursisten in de boot onder een dektent in een haven of aan één van de eilandjes die te vinden zijn in dit vaargebied. De instructeurs nemen een eigen tentje mee en slapen naast de boot op de wal.

De route wordt bepaald aan de hand van het weer en de windkracht. Plaatsen die o.a. aangedaan kunnen worden zijn het eiland de Schelp en de gezellige havens van Naarden, Huizen, Spakenburg en Muiden.

Het zeilkamp wordt dag en nacht begeleid door enthousiaste instructeurs die zoveel zeilervaring hebben dat ze een Valk in alle weersomstandigheden veilig een haven in kunnen loodsen en ook kunnen inschatten wanneer het weer het niet toe laat om uit te varen.

Extra informatie

Data

maandag 22 juli 09:00 t/m vrijdag 26 juli 16:00 uur, maandag 29 juli 09:00 t/m vrijdag 2 augustus 16.00 uur, maandag 19 augustus 09:00 t/m vrijdag 23 augustus 16.00 uur, maandag 26 augustus 09:00 t/m vrijdag 30 augustus 16.00 uur

Ga naar de bovenkant