Unieke trouwlocatie in Almere aan het water!

Stelt u het zich eens voor: een prachtige zomerdag, een mooie locatie, na maanden van plannen, dromen en voorpret is het zover… uw huwelijksdag is aangebroken en vandaag trouwt u met de liefde van uw leven! U geeft het JA-woord in het bijzijn van al uw dierbaren in een van onze sfeervolle zalen of zelfs buiten op het terras, daarna nemen we u mee het water op in een van onze sloepen voor een mooie tocht over de Almeerse wateren onder het genot van een glaasje Prosecco. Na een ontspannen vaartochtje brengen we u en uw gasten terug naar de trouwlocatie van Haddock, waar inmiddels een heerlijk buffet voor u klaar staat en daarna sluiten we de dag van uw leven af met een spetterende feestavond! Zelfs een overnachting voor u en uw gasten in onze gezellige waterbungalows behoort tot de mogelijkheden.

Haddock trouwlocatie van de Gemeente Almere

In 2004, is Haddock Watersport, als een van de eerste horecagelegenheden in Almere, benoemd tot officiële trouwlocatie van de Gemeente Almere. Dit betekent dat bruidsparen, in plaats van op het Stadhuis, elkaar bij de trouwlocatie Haddock in een van onze sfeervolle zalen, het JA-woord kunnen geven en wij uw gehele huwelijksdag van begin tot eind voor u kunnen verzorgen. De afgelopen jaren zijn er dan ook al heel wat stellen bij Haddock letterlijk in het huwelijksbootje gestapt!
Het huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Almere die bij ons op de trouwlocatie komt. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is bij de ondertrouw op het Stadhuis aangeven dat u op onze trouwlocatie wilt trouwen en de datum zowel op het Stadhuis als bij ons reserveren.

Laat Haddock uw huwelijksdag verzorgen!

Aansluitend aan de huwelijksvoltrekking kunt u één van onze zalen reserveren en uw huwelijksreceptie, diner en/of feestavond door ons laten verzorgen. Op deze manier kunt u uw gehele huwelijksdag op één locatie organiseren. Zijn er gasten die ver weg wonen en na afloop van het feest willen blijven overnachten dan behoort zelfs dat tot de mogelijkheden. Wij verzorgen graag de dag van uw leven van begin tot eind!
De kosten die verbonden zijn aan een huwelijksfeest op onze locatie zijn afhankelijk van hoe de bruiloft er uit gaat zien en wat er geserveerd wordt, voor het trouwen op onze trouwlocatie zelf rekenen wij geen extra kosten, mits u ook het feest bij Haddock laat plaatsvinden.