watersportkamp almere     watersport almere                  

Haddock verzorgt in de zomervakantie superactieve watersportkampen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar!
Het watersportkamp, ook wel "waterweek" genoemd, is een begrip onder onze cursisten en het leukste zomerkamp van heel Almere en omstreken. Wie eenmaal op watersportkamp geweest is komt elk jaar terug voor meer!
Je hoeft als je voor dit kamp inschrijft namelijk niet te kiezen welke watersport je wilt doen, we doen ze allemaal en nog veel meer... En het mooiste is: je hoeft 's avonds niet naar huis, want je kan blijven slapen in de blokhutten op het terrein van Haddock Watersport. Tenzij je liever thuis wilt slapen, dan kan je er voor kiezen alleen overdag deel te nemen aan het watersportkamp.

Tijdens het watersportkamp komen alle watersporten die we bij Haddock doen aan bod. De deelnemers krijgen de hele week zeil-, surf- en kanolessen en zullen daarnaast ook tal van andere activiteiten gaan doen zoals vlotten bouwen, kampvuur maken, drakenboot varen, survivallen en levend stratego. We verklappen natuurlijk niet het hele programma, maar één ding is zeker: je zult je geen moment vervelen, dit wordt een week om nooit meer te vergeten!
De watersportkampen staan gepland voor de eerste twee en de laatste twee weken van de zomervakantie van regio Noord, in de middelste twee weken van de zomervakantie hebben we een nieuw kamp, kijk daarvoor eens op de pagina Watersport Xtreme.
De watersportkampen beginnen altijd op maandagochtend om 9.30 uur en zijn op vrijdagmiddag om 16.00 uur weer afgelopen.
Een watersportkamp is intern of extern te boeken; bij het interne kamp blijven de deelnemers slapen bij Haddock op het terrein in blokhutten (een voor de jongens en een voor de meiden) en/of tenten.
Wordt er gekozen voor het watersportkamp extern dan kunnen de cursisten van 9.00 tot 17.00 uur (op maandagochtend 9.30 uur en op vrijdagmiddag 16.00 uur) deelnemen aan het watersportkamp, andere tijden zijn in overleg ook af te spreken.
Voor kinderen die opgegeven zijn voor het watersportkamp zonder overnachtingen maar halverwege de week van gedachten veranderen en toch (een paar nachtjes) willen blijven slapen kunnen er, in overleg met de begeleiders van het watersportkamp en afhankelijk van het beschikbare aantal slaapplaatsen, eventueel nog overnachtingen bijgeboekt worden gedurende de week.

Al onze watersportkampen worden dag en nacht begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs. De instructeurs slapen ook de hele week op het terrein, in eigen tenten die naast de blokhutten waar de kinderen in slapen worden opgezet.

Data, prijzen en beschikbaarheid kunt u bekijken op de pagina cursusaanbod zeilschool Haddock 2018.

Vragen? Bel ons gerust even op 036 - 5330646, stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

watersportkamp haddock almere    kampvuur haddock    watersportkamp almere haddock
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief