Watersportseizoen 2019 Zeilschool Haddock verhuist!!

Haddock moet de huidige locatie verlaten, maar de Zeilschool draait door op een nieuwe plek in Almere Haven! Lees het hele verhaal en het laatste nieuws op de pagina zeilschool
De cursusagenda vind u hier  
zeilschoolhaddockverhuist

Toekomst Haddock

Haddock moet per 1 mei 2019 de huidige locatie aan ´t Weerwater verlaten, maar we zijn druk bezig met een doorstart en zullen u binnenkort via een nieuwe website op de hoogte stellen van de toekomstplannen.  
toekomsthaddock

Facebook


Al jaren verzorgt Haddock watersportactiviteiten, survivals en evenementen voor scholen, familiefeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen en andere groepen.
Of u met 4 of 400 personen komt, jong of oud, een uurtje of een hele dag actief bezig wilt zijn, wij maken graag een programma voor u op maat.

Activiteiten die wij voor u kunnen verzorgen:

 zeilen valk almere

Zeilen in Valken

 drakenboot varen personeelsuitje

Drakenboot varen

 kano huren almere

Kanotochten

 windsurfen weerwater

Windsurfen

 origineel bedrijfsuitje almere

Meerkamp

 haddock personeelsuitje

Combinatiepakketten

 survival almere

Kinderfeestjes

 rondvaart door almere

Rondvaarten

Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste en ervaren instructeurs van Haddock.

Een activiteitenprogramma kan altijd gecombineerd worden met drankjes, hapjes en/of maaltijden in ons restaurant of bijvoorbeeld met een vergadering, buffet, barbecue of feest in één van onze zalen. Ook hebben wij overnachtingsmogelijkheden voor groepen.

Bij alle wateractiviteiten is het dragen van een zwemvest verplicht en kan er alleen deelgenomen worden door personen die in bezit zijn van een zwemdiploma.
Vanzelfsprekend zorgen wij voor voldoende zwemvesten.

Heeft u interresse in één van onze activiteiten dan vinden wij het prettig als u contact met ons opneemt zodat we alles persoonlijk met u kunnen doorspreken. Aan de hand van dat gesprek ontvangt u van ons dan een persoonlijke offerte waarin alle afspraken en prijzen duidelijk zijn vastgelegd.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 - 5330646, een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ Almere
Tel: 036 – 5330646
Mail: info@haddockwatersport.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief